Lusanna.nl laat je dromen (en lekkerder slapen)

Advertorial Lusanna.nl
6

Een enorm breed assortiment slaapkamerartikelen. Van kussensloop tot boxspring en alles ertussenin. Online en in de showroom te bestellen tegen scherpe prijzen. Snelle bezorging en uitstekende service. Logisch dat Lusanna.nl een 9,1 scoort in ruim 2000 klantenreviews.

Het belangrijkste doel van slaapspecialist Lusanna.nl is het bieden van goed en betaalbaar slaapcomfort aan iedereen die dát belangrijk vindt en dus niet gaat voor ‘wegwerpproducten’ van discounters, vertelt eigenaar Mathijs Timmer. „Daarom hebben we een breed assortiment slaapkamerartikelen in diverse prijsklassen, stuk voor stuk van goede kwaliteit. Mensen vinden bij ons onder meer matrassen, dekbedden, overtrekken, kussens en ander beddengoed.”

Hoewel het grootste deel van de verkoop via de webshop verloopt, kunnen klanten ook fysiek langskomen om de artikelen te zien en te ervaren. Lusanna.nl bezit namelijk een grote showroom aan de Handelsweg in het Overijsselse Hasselt. De aanwezige medewerkers hebben jarenlang ervaring met slaapproducten en geven bezoekers goed en professioneel advies.

Heldere informatie
Wie via internet bestelt, mist natuurlijk het 1-op-1 contact met het winkelpersoneel. Om toch goed te informeren heeft Lusanna.nl bij elk artikel op de site heldere informatie en duidelijke foto’s gezet. Timmer: „Daar komt bij dat we een prima bereikbare klantenservice hebben. Mensen kunnen ons altijd bellen, mailen en chatten en krijgen dan een deskundig antwoord op hun vragen.”

Deze manier van werken slaat aan. In beoordelingen op het onafhankelijke Kiyoh.nl roemen de klanten van Lusanna.nl de scherpe prijzen en de kwaliteit van de producten, de deskundigheid van het personeel, het makkelijke en vaak kosteloze retourneren, de mogelijkheid om achteraf te betalen en de optie om producten thuis te laten monteren. Ook de snelle bezorging wordt vaak genoemd. Timmer: „Door onze grote voorraden kunnen we vrijwel alles de volgende dag leveren. Ook maatwerkartikelen.”

Boxsprings
Vooral (Sunday) boxsprings, kwaliteitsmatrassen en topdekmatrassen verkoopt Lusanna.nl veel. „Omdat slapen heel persoonlijk is, zijn er bij ons boxsprings verkrijgbaar, die helemaal naar wens zijn samen te stellen: de kleur, het type matras, zelfs de pootjes onder het frame”, vertelt Timmer.

Voor diegenen die enkel hun bestaande matrassen willen vervangen is er een ruim aanbod van pocketveermatrassen, koudschuimmatrassen en latex- of traagschuimmatrassen. Timmer: „Ook zijn er speciale matrassen voor kinderen, logeerbedden en caravans verkrijgbaar. Voor wie extra comfort wil boven op de bestaande matrassen is er een groot assortiment topdekmatrassen om zo de perfecte finishing touch te realiseren. Er zijn zelfs exemplaren verkrijgbaar met minipockets die je het gevoel geven dat je op een wolkje ligt. De Sunday boxspring collectie is daar een voorbeeld van.”

Win-winsituatie
Voor de toekomst wil de eigenaar de site nog beter en gebruiksvriendelijker maken, het assortiment verder verbreden en nog meer mensen in een grote straal rond Hasselt vanuit de nieuwe winkel een goed slaapcomfort bieden. „Ik wil laten zien dat ze bij ons een win-winsituatie aantreffen: service, snelheid en prijzen van een webshop, gecombineerd met de behulpzame klantenservice en het deskundige advies van een goede, fysieke beddenzaak.”

Reviews

Op het onafhankelijke Kiyoh.nl geven klanten een beoordeling van Lusanna.nl. Op basis van meer dan 2000 reviews scoort het Hasseltse bedrijf een 9.1. Drie willekeurige reacties:

Ruime keus en meeste producten zijn op voorraad. Snelle levering.”

„Snelle levering en behulpzaam. Last minute mijn adres kunnen wijzigen. Was allemaal goed gegaan.”

„Snel, alles duidelijk. Maken belofte waar. Doen moeite om te achterhalen als er iets fout is gegaan (mijn eigen fout).”

Contact
Lusanna.nl
Handelsweg 8
8060 VB Hasselt
085-2732284
www.lusanna.nl
klantenservice@lusanna.nl