Interieurs Zeeland

Advertorial Beerens Interieurs
5

Home experience betekent voor ons de gehele beleving van uw interieur…
Beerens Interieurs biedt een fantastisch assortiment maatwerk interieurs, keukens, badkamers, sanitair en zakelijk interieurs onder één dak in Goes op de Livingstoneweg 50.


Wie kan zeggen “mijn interieur is van Beerens” bewijst tegenover zichzelf en anderen een kenner te zijn die alleen genoegen neemt met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Een dergelijke reputatie is natuurlijk geen toeval. Hieraan is jaren achtereen door iedereen hard gewerkt en hiervoor is in de beginfase van het bedrijf de basis gelegd. Naast maatmeubelen die worden vervaardigd in een eigen fabriek, zijn het vooral de totaalconcepten waarin Beerens interieurs zich steeds weer onderscheidt en bewijst.

Beerens Interieurs

Beerens Interieurs

“Home experience”

Home experience betekent voor ons de gehele beleving van uw interieur, van keuken tot badkamer en van slaapkamer tot inloopkasten, enzovoort. Wij beschikken over de kennis en vaardigheid om een complete ruimte een persoonlijk signatuur te geven om zo van uw huis een thuis te maken. Door nauwe samenwerking met specialisten in aanvullende disciplines wordt het project van A tot Z gerealiseerd en daarmee wordt de klant alle zorgen uit handen genomen.

Nieuwe keuken of complete verbouwing van uw woning? Alles is mogelijk bij Beerens Interieurs!

“Vakmanschap en kennis”
Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit ‘m in de details… Maar dat verschil ziet u pas als het werk gereed is. Dan ziet u of uw en ons idee, uw stijl, tot in de finesses de vorm heeft gekregen die u voor ogen had. Het zijn onze eigen vakmensen die het verschil maken.

“Veelzijdig, creatief en flexibel”
Samen werken we aan een totaalproduct, vullen we elkaar aan en stemmen we materialen en aansluitingen naadloos op elkaar af. Omdat we alles in eigen hand en onder één dak hebben met één aanspreekpunt, zal dit ten goede komen aan de efficiëntie en kwaliteit.

Beerens, Inter Scaldes

Beerens Interieurs

Onze showroom is ook op zaterdag geopend

Beerens Interieurs
Livingstoneweg 50
4462 GL Goes
Tel: 0113-231920
mail: goes@beerens.com
www.beerensinterieurs.com