Fantastische gebruikte laptops

Advertorial Dubbelgaaf.nl

Als we binnenkomen bij DubbelGaaf.nl in Rouveen valt direct de gezellige winkel op. Een strak aangeklede winkel met steigerhouten meubels ademt iets rustigs. Niet wat je direct verwacht van een computerwinkel. Onder het genot van een kopje koffie beginnen we ons gesprek.

Het moederbedrijf G&A Computers bestaat nu zo’n 20 jaar vertelt Frans. Via G&A verkopen we nieuwe computers en laptops voor bedrijven en particulieren. Via onze webshop DubbelGaaf.nl verkopen we de gebruikte computers en laptops. Deze formule blijkt aan te slaan. We verkopen door heel Nederland en België vertelt Frans. In de ruim 100 m2 grote winkel staan meer dan 30 verschillende modellen gebruikte laptops en zo’n 50 verschillende modellen desktop pc’s. Keuze genoeg dus.

Een prangende vraag van ons is: waarom gebruikt? Hier kunnen ze bij DubbelGaaf.nl wel een poosje over praten. Vooral de kwaliteit is belangrijk, zo begint Frans. ‘Alle laptops komen uit de zakelijke markt. Hiervan is de kwaliteit een stuk beter dan bij consumenten laptops. De nieuwprijs van deze laptops en desktops ligt vaak boven de €1.000,-. Veel modellen zijn gemaakt van zeer degelijke materialen zoals magnesium en RVS. Daarom is ook de levensduur een stuk langer dan van consumenten laptops. Voordat de laptops in de winkel en op de webshop gezet worden komen ze in de werkplaats. Hier word elk onderdeel getest en worden de laptops voorzien van een schone Windows 10 installatie. Omdat we er zeker van zijn dat dan alles in orde is wordt er op elke laptop en PC 1 jaar garantie gegeven, zo vertelt Frans.

Op de vraag aan wie deze apparaten veel verkocht worden is Frans duidelijk: ‘eigenlijk aan iedereen’. Veel scholieren kopen bij ons, vooral omdat we veel kleine, snelle laptops hebben. Maar ook gezinnen, ouderen en bedrijven weten ons goed te vinden.

We komen aan het einde van ons gesprek; wat onderscheidt DubbelGaaf.nl nu echt van andere webshops? Vooral de service en behandeling van klanten. ‘We proberen echt het beste voor de klant te vinden. We vinden het fijn wanneer we advies kunnen geven en een passende laptop of desktop voor kunnen stellen’. We kijken nog even in de werkplaats van G&A Computers en DubbelGaaf.nl. ‘90% van de vragen lossen we op afstand op. We kijken dan mee met de klant op hun computer. Lekker makkelijk.’

Ons gesprek zit er op. Wat ons betreft koop je jouw gebruikte laptop of computer bij DubbelGaaf.nl!