Dekker Woonprofessionals: jouw interieurdroom realiteit

3

De meeste mensen hebben wel een plaatje in hun hoofd van hun droominrichting. Maar het realiseren van dit plaatje is een heel ander verhaal. Dekker Woonprofessionals wil dit makkelijker maken en biedt daarom een totaalpakket aan, waar zowel het ontwerp als de realisatie deel van uitmaken.

Wat in 1962 begon als een klein schilderswinkeltje in Vriezeveen is inmiddels uitgegroeid tot een ware interieurbeleving. Klanten worden bij Dekker Woonprofessionals ontvangen met een kopje koffie en een stuk appelgebak, vers uit de oven. De woonwensen worden in een oriënterend gesprek tot in de puntjes besproken. Meubels, woonaccessoires, verf, vloeren en gordijnen, alles wordt gedurende het proces precies op elkaar afgestemd.

Nieuwe winkel

De vernieuwde winkel welke na een grondige verbouwing onlangs heropend is, is niet meer zomaar een winkel waar de klant direct tussen de behang- en gordijnstalen belandt. Er zijn verschillende ruimtes ingericht waar de klant inspiratie op kan doen voor de eigen woning. Er is bijvoorbeeld een woonkamer en een keuken, waar ook workshops gegeven gaan worden. Zo ziet de klant de producten als het ware ‘in actie’ wat een beter beeld geeft dan zomaar een stalenboek.

Die stalenboeken komen pas in een later stadium op tafel. Dekker Woonprofessionals biedt begeleiding in het uitzoeken van de beste combinaties van materialen en accessoires, om van het interieur een kloppend geheel te maken. Door deze sterke formule is het bedrijf in staat om van uw huis een thuis te maken.

Persoonlijk advies

Dat persoonlijke begeleiding en advies niet duur hoeft te zijn, bewijst Dekker Woonprofessionals. Het budget van de klant wordt gewoon meegenomen in het advies, zodat het geheel precies op de wensen van de klant is afgestemd. De winkel richt zich dan ook op een breed segment, van starters tot bijvoorbeeld mensen die een landhuis in willen richten.

Een interieur zegt veel over iemands karakter, en het is mooi dat een interieur de persoonlijkheid van de bewoners ook echt uitstraalt. Dekker Woonprofessionals helpt de klanten om hierin de juiste weg te vinden en om het interieur aan te laten sluiten bij de bewoners.

Blije gezichten

Bij het (her)inrichten van een woning komen veel dingen kijken. Door het persoonlijke advies van Dekker Woonprofessionals wordt het hele proces overzichtelijk, zeker omdat alles onder één dak te vinden is. Zowel verf als vloeren, zowel gordijnen als meubilair, zowel advies als uitvoering, alles is bij dezelfde winkel te vinden.

Klanten die weggaan met een blij gezicht en een interieur dat voelt als een thuis, dat is het doel van Dekker Woonprofessionals. Wilt u dit zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan de compleet vernieuwde winkel in Vriezeveen.

Dekker Woonprofessionals

Westeinde 400
7671 CP Vriezenveen
0546 70 81 00
info@dekkerwoonprofessionals.nl
www.homemadeby.nl/dekker-vriezenveen