Boek, magazine of poster groots en CO2-neutraal gedrukt

Ruim vijftig jaar ervaring met drukwerk. 150 bevlogen medewerkers. Klanten om trots op te zijn. Kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid op topniveau. De Groot - grootsgedrukt.nl is klaar voor de toekomst. Wat je ook wilt drukken -van standaard tot exclusief- druk het groots!


Zo’n halve eeuw geleden begon De Groot - grootsgedrukt.nl onder de naam De Groot Drukkerij met het drukken van theologische boeken en streekromans. Tegenwoordig is het één van Nederlands vooraanstaande drukkerijen op het gebied van zakelijk en promotioneel drukwerk én boekdrukwerk. Je kunt het zo gek niet bedenken of de onderneming uit Goudriaan kan het verzorgen: van briefpapier tot magazines en van flyers tot boeken; zelfs de 2.400.000 kandidatenlijsten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 rolden van de Goudriaanse persen!

Uniek is de mogelijkheid om een poster in jumboformaat te laten drukken, vertelt Algemeen Directeur Wim Everts. „Slechts enkele drukkerijen hebben dit grote formaat -104x144 cm- in huis.”

Elk gewenst formaat
“De Groot - grootsgedrukt.nl verzorgt in nauw overleg met haar klanten en op een persoonlijke manier de grafische weergave van elke boodschap, of het nu om tekst, beeld of kleur gaat. We produceren die, van standaard tot exclusief, op elk gewenst formaat, op elke ondergrond, tegen scherpe prijzen en altijd in de hoogste kwaliteit”, aldus Wim.

Innovatie
Hoewel De Groot - grootsgedrukt.nl het oude drukambacht nog steeds waardeert, betekent dat niet dat het bedrijf stilstaat. Integendeel! „Bij ons staat innovatie hoog in het vaandel”, vertelt Wim. „Zo hebben we onlangs geïnvesteerd in een snellere en betere pers en is er een nieuwe printer in bedrijf genomen.

Eind januari 2017 lanceerde De Groot - grootsgedrukt.nl een nieuwe naam, website en webshop. „Sindsdien bedienen we al onze klanten vanuit één naam, één gezicht en één portaal. De toekomst is grootsgedrukt.nl: één website voor advies, inspiratie én online bestellen via de webshop”, aldus Wim.

Ontzorgen
Naast innovatie is het ontzorgen van klanten een kernwaarde van De Groot - grootsgedrukt.nl, vertelt Wim. „Klanten zijn onze ambassadeurs. Hoe groot of klein een order ook is, de beleving moet altijd optimaal zijn. Ook wanneer iemand online bestelt, controleren wij de opdracht nauwlettend en geven wij een passend advies als wij denken dat een alternatieve afwerking beter is. Zo ervaren klanten het gemak van online bestellen, maar niet zonder de gedegen kennis van onze bevlogen medewerkers. Ook denken wij met onze klanten mee als het gaat om voorraadbeheer en fulfillment.”

Youtube video

De Groot

Duurzaamheid

Terwijl veel bedrijven pas sinds dit decennium aandacht besteden aan schepping en milieu, is De Groot - grootsgedrukt.nl al sinds 2006 ISO-9001, ISO-14001 en ISO-12647 gecertificeerd. Wim: „Dit betekent dat wij werken met een modern kwaliteitsbeheersysteem, een actief milieubeleid en duurzaam kleurmanagement.”

Bovendien gebruikt de onderneming steeds meer duurzame energie en reduceert ze actief haar CO2-uitstoot. „De onvermijdbare en resterende uitstoot compenseren wij in het Gold Standard Windenergieproject in Taiwan. Dat verbetert het lokale leefmilieu, stimuleert de ontwikkeling van de Taiwanese economie en zorgt voor werkgelegenheid en educatie onder de bevolking”, vertelt Wim.

Toekomst
Voor de toekomst wil De Groot - grootsgedrukt.nl in ieder geval deze duurzame, milieuvriendelijke manier van werken, met aandacht voor de schepping, vasthouden. Verder blijft het team investeren in state-of-the-art machines onder het motto: “Wat u ook wilt drukken, druk het groots!” De belangrijkste doelen blijven daarbij: een hoogwaardige kwaliteit en een tevreden klant!

Klantreviews
Dat de klanten ook nu al zeer tevreden zijn, blijkt wel als je recensies over de drukkerij bekijkt. Zo scoort De Groot - grootsgedrukt.nl bij Google Reviews 5 van de 5 sterren.

Enkele uitspraken van klanten op een rij:

''Heel warm, heel persoonlijk. Ze houden altijd contact.''

''Het is een heel gemoedelijk bedrijf. Je wordt altijd prettig te woord gestaan. Alles wordt naar tevredenheid afgewikkeld.''

''Goede begeleiding en afwerking. Ik heb nog nooit een order teruggestuurd, die verkeerd was.''

Contact
De Groot – grootsgedrukt.nl
Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan

+31 (0)183 58 33 33
www.grootsgedrukt.nl
info@grootsgedrukt.nl